Skole og Barnehage

Dette spesialistområdet omfatter alle typer oppdrag innen skole og barnehage.

Vi er et dedikert bemanningsselskap med rask respons, fleksible løsninger og gode vikarpooler som tilbyr faglærte og ufaglærte:

  • Lærere
  • Førskolelærere
  • Assistenter
  • Barnehagestyrere
  • Barnehagemedarbeidere
  • Andre ressurser innen oppvekst og utdanning

Vårt dedikerte team av har lang erfaring og jobber med bemanning og rekruttering fra lokalkontorer i store deler av landet. Vi jobber med høy kvalitet, faglig tyngde og oppnår god treffsikkerhet. Vår erfaring, kunnskap og forståelse for faget og stillingene gjør at vi effektivt finner riktig person til rett jobb. Vi vet hvor viktig det er å levere kvalifiserte medarbeidere raskt, og jobber derfor kontinuerlig med å bygge og vedlikeholde baser med kvalitetssikrede medarbeidere med nødvendig kompetanse og politiattest.

Kontaktpersoner:

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

Stanislava Vasileva

Rådgiver Østfold og Follo
Stanislava er utdannet IT ingeniør fra Tekniske Universitet i Sofia, Bulgaria. Hun har mange års erfaring med markedsutvikling og salgsstøtte i et distribusjonsselskap, hvor hun jobbet med produktledelse, innkjøp og B2B. Stanislava flyttet til Norge i 2013 og fikk sin første jobb i Norge via People4you. I januar 2019 begynte Stanislava å jobbe som kandidatansvarlig hos People4you.