Salg og Markedsføring

Stillinger der vi ser etter de rette medarbeiderne innen salg & markedsføring inkluderer blant annet:

  • Mersalg / porteføljesalg
  • Winback og Holdback
  • Nysalg mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet.
  • Account manager og Key Account Manager stillinger.
  • Teamleder – og Salgssjefsstillinger.
  • Teknisk kundestøtte
  • Kundeservice med mersalgsfokus
  • Presales / Møtebooking

Alle våre stillinger har fastlønn eller timelønn, og generelt gode bonusmuligheter utover dette.

Ser du etter en stilling innen salg, salgsledelse eller service oppfordrer vi deg til å søke på en av våre stillinger.

Kontaktpersoner:

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

Eivind Namløs

Teamleder Salg & Service
Eivind er utdannet ved Handelshøyskolen i Trondheim. Han har lang erfaring fra salg og salgsledelse, og har blant annet grunnlagt større avdelinger for Telenor og Canal Digital. Hans spesialområder hos oss er salg og service.

AILEEN UTKVITNE

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet bedriftsøkonom ved BI, autorisert rådgiver fra Norges Fondsmegler-forbund. Har lang erfaring fra næringslivet, som bedriftseier og ansatt. Aileen har jobbet som leder og rådgiver innen finansbransjen (Finanshuset og Pareto), med blant annet ansvar for rekruttering og oppfølging av ansatte.

HANNE DANIELSEN

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet Markedsøkonom. Har blant annet erfaring fra mediebransjen og som assisterende daglig leder i et design- og produksjonsselskap, hvor hun jobbet med B2B, B2C og produksjon i Kina. Hanne kan hjelpe deg med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.

Sebastian Danielsen

Rådgiver Salg & Service
Sebastian er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Grenoble Ecole de Management med Internasjonal markedsføring og Global Ledelse. Han har mange år i salgsbransjen, både som selger, salgssjef og drift av tidligere internasjonalt selskap. Hans spesialområder hos oss er salg og ledelse.