Oppvekst og utdanning

Dette spesialistområdet omfatter bemanning og rekruttering til stillinger og oppdrag innenfor oppvekst og utdanning.

Vi er et dedikert bemanning- og rekrutteringsselskap med fleksible løsninger som tilbyr dyktig personell til barnehager og skoler:

  • Barnehagelærere
  • Spesialpedagoger
  • Pedagogiske medarbeidere
  • Ufaglærte barnehageassistenter
  • Tilkallingsvikarer

Vårt rådgiverteam har over mange års erfaring med å finne denne type kompetanse til barnehager og skoler. Vi jobber med høy kvalitet, faglig tyngde og har god treffsikkerhet. Vår erfaring, stort nettverk, kunnskap og forståelse for området, gjør at vi effektivt finner riktig person til rett jobb. 

 

Kontaktpersoner:

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

Stanislava Vasileva

Rådgiver Østfold og Follo
Stanislava er utdannet IT ingeniør fra Tekniske Universitet i Sofia, Bulgaria. Hun har mange års erfaring med markedsutvikling og salgsstøtte i et distribusjonsselskap, hvor hun jobbet med produktledelse, innkjøp og B2B. Stanislava flyttet til Norge i 2013 og fikk sin første jobb i Norge via People4you. I januar 2019 begynte Stanislava å jobbe som kandidatansvarlig hos People4you.