Kontor og administrasjon

Dette spesialistområdet omfatter alle typer oppdrag innen kontor og administrasjon.

Vi er et dedikert bemanning- og rekrutteringsselskap med fleksible løsninger som tilbyr:

  • Innkjøp
  • Sekretærer
  • Ordre- og kundeservice
  • Rådgivere

Vårt dedikerte team av har lang erfaring og jobber med bemanning og rekruttering i hele landet. Vi jobber med høy kvalitet, faglig tyngde og oppnår god treffsikkerhet. Vår erfaring, kunnskap og forståelse for bransjen gjør at vi effektivt finner riktig person til rett jobb.

 

Kontaktpersoner:

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

ALEXANDER GRIMLI

Rådgiver
Alexander har jobbet innen salg, markedsføring og ledelse i 10 år. Han har erfaring med bl.a digital markedsføring, reiseliv og lager. Han har tidligere jobbet i flere store selskaper som Tine og Nummeropplysningen 180. Alexanders spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

Elisabeth Tvetmarken

Kandidatansvarlig økonomi, regnskap og administrasjon
Elisabeth har erfaring fra bl.a kontor/administrasjon, regnskap og økonomi og har tidligere jobbet på økonomiavdelinger i internasjonale bedrifter og regnskapsbyrå. Elisabeths spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

HANNE DANIELSEN

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet Markedsøkonom. Har blant annet erfaring fra mediebransjen og som assisterende daglig leder i et design- og produksjonsselskap, hvor hun jobbet med B2B, B2C og produksjon i Kina. Hanne kan hjelpe deg med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.

Martine Brendberg

Rådgiver (permisjon)

ODD JOHAN SIREVAAG

Regionleder Vest