Eiendom

Dette spesialistområdet omfatter bemanning og rekruttering til alle typer oppdrag og stillinger innen eiendomsbransjen.

Vi er et dedikert bemanning- og rekrutteringsselskap med fleksible løsninger som tilbyr alt fra teknisk til administrativt personell, slik som:

  • Vaktmestere
  • Driftsteknikere
  • Eiendomsforvaltere
  • Meglere
  • Prosjektledere
  • Økonomikonsulenter
  • Regnskapsførere
  • Kontormedarbeidere
  • Saksbehandlere

Våre kompetente og dedikerte rådgivere er tett på og jobber med høy kvalitet, faglig tyngde og god treffsikkerhet. Lang erfaring, kunnskap og forståelse for bransjen samt et stort nettverk, gjør at vi effektivt finner riktig person til rett jobb. Vi har mange faste kunder og jobber med flere store aktører på markedet. Vi har svært god måloppnåelse og fokus på kvalitet i leveransene.

 

Kontaktpersoner:

Anne Lund

Teamleder Eiendom
Anne har jobbet med bemanning, rekruttering og rådgivning i snart 10 år og er leder for Team Eiendom. Hun har erfaring fra flere oppstartsprosjekter og ledelse i AMedia og er sertifisert på personlighetstesten OPTO og evnetesten ACE fra Master management. Anne har jobbet med mange av de større aktørene i eiendomsbransjen og kan vise til gode referanser fra disse. Hennes spesialområder hos oss er eiendom med alt fra drift til forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

Maren Linnea Stølan Kasene

Kandidatansvarlig
Maren har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania og er sertifisert bruker av evne og personlighetstester fra Cut-e. Hun har erfaring fra bemanning og rekruttering, hovedsakelig innenfor eiendom med alt fra drift til forvalting, utvikling og prosjektledelse.

nikolai grefslie

Rådgiver
Nikolai er storkundeansvarlig for Team Eiendom. Han er utdannet pedagog ved Universitetet i Oslo. Hans spesialområder hos oss er eiendom, drift, forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

ODD JOHAN SIREVAAG

Regionleder Vest

THOMAS OLSEN

Rådgiver eiendom
Thomas har jobbet med bemanning og rekruttering i mer enn ti år innen HORECA, samt lager & logistikk, hvor hans mangeårige erfaring fra hotell- og restaurantbransjen har kommet godt med. I dag bistår Thomas i ulike prosesser og jobber backoffice og sørger for god håndtering av våre kunder og kandidaters interesser.

ståle andré paulsen

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet innen reiseliv fra Wang og HiL. Har erfaring fra salgsstøtte og markedsføring og har tidligere jobbet som bransjeansvarlig hos Gule Sider/Eniro. Ståle har jobbet i People4you siden 2010. Han kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.