God kunnskap om bransjen og åpen dialog har gjort samarbeidet mellom Hellvik Hus Romerike og People4you til suksess.

 

God smak og solid håndverk går aldri av moten – det er Hellvik Hus et bevis på. Som en av landets eldste ferdighusprodusenter består Hellvik Hus i dag av totalt 28 salgskontor i store deler av Norge. Ett av de er Hellvik Hus Romerike.

Her har driftssjef Are Mjelstad ansvaret for 20 tømrere. Med naturlige sesongsvingninger har erfaringer vist at dette er det perfekte antall ansatte, som til enhver tid får bedriften til å gå rundt. Når oppdragsmengden er stor, leier han inn dyktige tømrere fra People4you.

– Selges det ikke hus, kan ikke vi sitte med 30-40 håndverkere. Da er løsningen å leie inn etter behov. På den måten kan vi til enhver tid håndtere oppdragsmengden, forteller Mjelstad.

 

Stå på vilje

Pr. mars har Hellvik Hus Romerike tre ansatte gjennom People4you, som supplerer deres egne tømrere og som bidrar til å sette opp eneboliger over hele Romerike og Oslo.

– I min arbeidshverdag er det å ha personer som Roy Jacobsen, som er vår kundekontakt i People4you, viktig. Han kjenner bedriften vår godt, svarer raskt og vi har en tett dialog om den hjelpen vi må ha. Han skjønner hva vi er ute etter, og hva vi trenger, forteller Mjelstad, og legger til at det han personlig ser etter i nyansettelser er stå-på-vilje.

 

Drømmekunde

Roy Jacobsen er seniorrådgiver i People4you. Han beskriver Hellvik Hus Romerike som en drømmekunde:

– Samarbeidet med Hellvik Hus Romerike fungerer etter min mening optimalt. Begge er klare på hva som kreves fra både deres, vår og kandidatens side. De ansetter kun de beste. Det viktigste for meg som seniorrådgiver er å bli best mulig kjent med kunden og deres behov, forteller den erfarne rådgiveren.

Nettopp dette er egenskaper som driftssjef Mjelstad setter pris på:

– Roy kjenner bedriften og vet derfor når ting skjer. Vi liker begge det vi driver med, og det matcher veldig bra. Han vet hva vi er ute etter og både skjønner og kjenner bransjen. Da er det lett å drive virksomhet, avslutter han.

 

Foto: Hellvik Hus – Trend 350 Oppegård 2