I spalten ”Møt rådgiveren” vil du hver måned få muligheten til å bli bedre kjent med menneskene i People4you. Denne måneden møter du Heidi Harley, som har jobbet i bemanningsbransjen i 10 år, og som har vært med i ITPeople4you siden starten.

 

Hvilken bakgrunn har du?

Jeg reiste til USA da jeg var 19, og det ene året i utlandet ble til seks år med reiser og jobber i forskjellige land. Jobbet i Ving i 20 år – først i utlandet, så her hjemme med salg, markedsføring og rekruttering. Bygget samtidig videre med studier i arbeids- og organisasjonspsykologi, markedsføring  og ledelse, samt coaching og prosjektledelse. Jobbet de siste seks årene i Ving som leder for konferanseavdelingen, før jeg begynte i bemanningsbransjen for drøye ti år siden. Litt tilfeldig, egentlig. Var med på å starte opp ITPeople4you, og stortrives. Spennende og utviklende!

 

Hva går jobben din ut på?

Jobben min går ut på å finne, intervjue og kvalitetssikre kandidater til stillingene våre, i tillegg til å sørge for at vi alltid har kandidater til stillinger som vil komme inn. Vi jobber mye med tunge utviklere og prosjektledere, men også lettere kompetanse til support. Å være rådgiver er en morsom del av jobben, i tillegge til å promotere kandidatene og ikke minste; følge dem opp.

 

Hva liker du best med jobben?

Jeg liker å finne ut hvem personen bak CV-en er, ikke bare fag. Utrolig mange dyktige personer!  Jeg liker å få til en god dialog, en samtale som flyter. Og så er det gøy å legge puslespill hver dag. Når bitene faller på plassene og kunde/kandidat er happy- ja, det er jo et kick! Spesielt morsomt i de litt utfordrende tilfellene. En krevende stilling, eller en kandidat som kanskje har hatt en vei å gå, og som lander Drømmejobben. Det er en givende jobb, man kan påvirke og man kan bidra til at andre lykkes.

 

Hva gir deg en god dag på jobb?

Aktivitet. At ting faller på plass. Takhøyde. Jeg synes jo jeg har verdens beste jobb i utgangspunktet, men det å lykkes er viktig for meg. Og jeg vil ha en jobb med innhold og mening. En god dag på jobb er også en dag med utfordringer. – Og følelsen av å ikke være utlært.

 

Hva er ditt beste tips til arbeidssøkere?

Motivasjon! Om du ikke er den mest fremoverlente typen som har et kroppsspråk som tilsier at dette er den optimale jobben; si det! Her kan jeg bidra, her har jeg lyst til å jobbe!