Referanser

Harald Thoresen
Forvaltningsansvarlig/ Ragde Eiendom

- People4you gir raske tilbakemeldinger og er alltid tilgjengelige, noe som er svært viktig for meg i en travel arbeidshverdag.

Harald Thoresen, forvaltningsansvarlig i Ragde Eiendom har vært fornøyd med People4you siden første møte, og benytter seg av People4you sine rådgiverne innen eiendom, drift og forvaltning jevnlig. At alt er ryddig og på stell gir han en god dag på jobb, og det er nettopp slik han opplever ansettelsesprosessen til People4you: veldig bra, ryddig og ordentlig.

Trine Haglund
Salgsleder Askim og Spydeberg Sparebank

- People4you gjør en grundig og god jobb, og forstår våre behov. De finner gode og riktige kandidater for oss.

Da Trine Haglund, salgsleder i Askim og Spydeberg Sparebank, hadde behov for vikarer, tok hun etter tips fra en kollega kontakt med People4you. I dag bruker banken selskapet som fast bemannings- og rekrutteringsselskap, og salgslederen forteller at hun opplever at People4you forstår bedriftens behov, og at ansettelsesprosessene er enkle og ukompliserte.

Espen Martinsen
Markedsansvarlig i Solglimt Catering

- People4you er et ærlig og bra bemanningsbyrå. De er dyktige på å skaffe de riktige kandidatene på kort tid.

Espen Martinsen, markedsansvarlig i Solglimt Catering, bruker People4you som bemanningsbyrå. Hans inntrykk etter å ha jobbet med selskapet er at de er seriøse og opptatt av kvalitet. Å jobbe sammen med blide og hyggelige folk gir Espen en god dag på jobb, og nettopp dette er de viktigste kravene han stiller People4you når de skal finne nye kandidater til Solglimt Catering.

Eirik Alexander Olufsen
Avdelingsleder/TDC

- People4you er profesjonelle og raske til å finne gode og riktige kandidater.

Eirik Alexander Olufsen, avdelingsleder i TDC, har samarbeidet med People4you i 2-3 år. Han opplever ansettelsesprosessene til People4you som ryddige og effektive, og forteller at han erfarer IT People4you som et bra team som utvikler gode og ordentlige prosesser og som raskt finner gode kandidater.