Referanser

Unni Strangstad
Leder Privatmarkedet - Eidsberg Sparebank

- People4you traff på kandidater helt i tråd med de kvalifikasjoner vi var ute etter.

Vi skulle i løpet av første kvartal ansette 2 PM bredderådgivere til vårt hovedkontor på Mysen, og tok i den forbindelse kontakt med People4you til å bistå oss i denne prosessen.

De viste fra første stund et engasjement og kompetanse som passet oss godt. People4you har en erfaring og kjennskap til markedet som vi ønsket å benytte oss av.

Gjennom prosessen, som varte i ca. 7 uker, har de vist til en profesjonalitet og kvalitet som betydde mye for oss. De traff på kandidater helt i tråd med de kvalifikasjoner vi var ute etter.

People4you kan absolutt anbefales videre til andre.

Ann Kristin Bech Halstvedt
Telemarketing Manager - Firkløveren AS

- Vi er superfornøyd med hvor profesjonelle de har opptrådd i prosessen

Vi har det siste året brukt People4you til rekruttering av nye salgskonsulenter hos oss. Vi er superfornøyd med hvor profesjonelle de har opptrådd i prosessen. De har levert meget god kvalitet på de kandidatene vi har fått presentert og som vi har ansatt alle sammen.

People4you har forstått hvilke kandidater vi var ute etter og har gjort grundig utvelgelse før vi har fått de presentert og de har personlig vært med gjennom hele prosessen fra intervju hos oss og oppfølging etter ansettelse både av oss som arbeidsgiver og den ansatte. De har også levert bestilt antall til rett tid.

Vi vil helt klart bruke People4you videre når vi trenger flere salgskonsulenter hos oss i fremtiden. Kan helt klart anbefale People4you til rekruttering, de er ryddige, profesjonelle og personlig engasjert i prosessen.

Kristin Lysaker
Partner/Daglig leder - Aut. regnskapsfører /Reg. revisor

-People4you har satt seg inn i hva vårt kontor trenger.

Abacus Økonomitjenester AS har ved de siste ansettelsene benyttet People4you som partner. Dette har gjort vår prosess enkel og vi har benyttet minimalt med ressurser  internt på ansettelsene.

People4you har satt seg inn i hva vårt kontor trenger, og er flinke til å ta kontakt dersom de har kandidater som de mener passer til oss. Videre er vi fornøyde med måten de følger opp personene de har rekruttert.

Det er stor sannsynlighet for at vi velger å benytte People4you neste gang vi har et bemanningsbehov.

Astrid Rømuld
Daglig leder

-Askim Frukt- og Bærpresseri har benyttet People4you i flere sesonger.

People4you er pålitelige og leverer som avtalt, og vi opplever god oppfølging og dialog i forkant og etterkant av oppdragene.

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med People4you og deres kunnskap lokalt er viktig for oss i valg av rekrutteringsselskap/bemanningsbyrå.