Da Fazer Food Service fikk behov for ny kjøkkensjef/kantineleder tok det bare 10 dager fra de tok kontakt med People4you til stillingen var besatt.

– Gode ledere vokser ikke akkurat på trær og er de gode er de sjelden ledig på kort varsel. Det var veldig essensielt at People4you fylte stillingen raskt, og det hadde stor verdi for oss, forteller Linn G. Sørensen, driftssjef hos Fazer Food Service.

Fazer Food Services er en ledende aktør innen måltidsløsninger og drift av serveringstjenester, og tilbyr ulike serveringstjenester tilpasset behov. Bedriften drifter personalrestauranter og kaffebarer i tillegg til arenadrift under merkenavnet Wilberg, og tilbyr i tillegg catering. Da driftssjefen raskt trengte ny kjøkkensjef valgte hun å kontakte People4you og rådgiver Thomas Olsen, som har lang erfaring med spesialistområdet HORECA. Fazer har samarbeidet med People4you i en årrekke.

– Thomas kjenner bedriften vår og de ulike avdelingene, og vet hva vi trenger av kompetanse.Da vi trengte kandidater til denne stillingen raskt, var det veldig greit å slippe å måtte forklare hva vi var ute etter, forteller Sørensen.

Oppdatert database

I People4you er HORECA ett av våre spesialistområder, og omfatter utleie og rekruttering til både faste og midlertidige stillinger på alle nivåer innen Horeca-området.

– Vi etterstreber hele tiden å ha dyktig personell innen flere nivåer i vår database, slik at vi raskt kan levere riktig person til rett jobb, forteller Thomas Olsen, og fortsetter:

– Akkurat dette oppdraget viser viktigheten av å kontinuerlig ha kandidater inne til intervju, samt viktigheten av å ha løpende dialog med arbeidssøkere, uavhengig av om det finnes ledige stillinger akkurat på det tidspunktet eller ikke. For plutselig åpner en aktuell stilling seg.

Personlig erfaring

Sammen med resten av rådgiver-teamet har Thomas over 30 års arbeidserfaring fra området. Det gjør at han kjenner kundens behov godt, og har svært god forståelse for oppgavene som skal løses.

– Jeg har selv jobbet som bartender og servitør i 15 år før jeg gikk over til bemanning-  og rekrutteringsbransjen, hvor jeg de siste åtte årene hovedsakelig har jobbet med HORECA som hovedområde, avslutter Thomas.

Trenger du personell innen HORECA? Kontakt People4you på tlf. 815 68 889. Vil du jobbe med HORECA? Registrer din CV her og se våre ledige stillinger her!