Referanser

Joseph Mwanaupanga
Servitør, ekstrahjelp kantine, bærehjelp

- People4you er forståelsesfulle og veldig behjelpelige. Jeg har fått mye ny erfaring og jeg har et veldig godt inntrykk av de.

Joseph Mwanaupanga har vært ansatt hos People4you i 3 år og jobber med forskjellige oppgaver innen Horeca, blant annet som servitør og ekstrahjelp i kantine. Han registrerte CV på et tidspunkt da han kom til Oslo som student, og opplevde at det var vanskelig å finne seg jobb på egenhånd. Kolleger som er positive og i godt humør gir Joseph en god dag på jobb, og han trives best når samarbeidet mellom kollegene går godt.

 

Rein Rätsep
Byggearbeider

- Jeg anbefaler alle å ta kontakt med People4you. Vi har hatt et fint samarbeid over flere år, og jeg har aldri hatt noe å klage på. Arbeidsforholdene er ryddige og ordentlige.

Byggearbeider Rein Rätsep har jobbet for People4you siden 2012, og har siden hatt mange forskjellige oppdrag.

Anja Skjervold
Businesskontroller, økonomi og administrasjon, Imi Hydronic Engineering

- People4you viser genuin interesse for sine kandidater.

Da Anja Skjervold ønsket å flytte hjem til Ski registrerte hun CV-en sin på people4you.no. Kort tid etter ble hun kontaktet av sitt lokale kontor for en samtale. I dag jobber hun i Imi Hydronic Engineering som businesskontroller for økonomi og administrasjon. Under jobbsøkerprosessen tok People4you jevnlig kontakt, og Anja sitter igjen med inntrykket av at People4you oppriktig ønsket å finne rett jobb til henne, og at byrået både brydde seg og husket henne.

Ann-Kristin Johansen Anfinnsen
Informasjon og kasse,
Askim og Spydeberg Sparebank

- I People4you møter du mennesker som viser forståelse, du blir godt tatt vare på og får tett og god oppfølging.

Ann-Kristin Johansen Anfinnsen ønsket å benytte seg av et lokalt byrå i jobbjakten, og kontaktet derfor People4you Askim da hun var på utkikk etter ny jobb i 2015. Hun synes det er veldig bra at People4you ikke bare tilbyr bemanning, men også rekruttering til faste stillinger. Siden oktober 2015 har hun jobbet for Askim og Spydeberg Sparebank.