Referanser

Samrit Kaur Lally
Salgsupport hos Dynatec AS

- Ansettelsesprosessen med People4you var grundig og effektiv.

Deres rådgiver var imøtekommende, hjelpsom og ikke minst flink til å vise interesse for meg som kandidat.

Det var tett og god oppfølgning gjennom hele ansettelsesprosessen, noe som ga meg en følelse av trygghet. Jeg setter spesielt stor pris på at jeg fikk god oppfølging også etter at prosessen var avsluttet  - Dette er veldig god service!

Jeg anbefaler People4you på det sterkeste, dere er gode på å ha kandidaten i fokus!

Marit Sommerro
Administrasjonsmedarbeider hos AS Hamatec

- Jeg ble plukket ut til samtale om stillingen på tross av min alder.

2015 ble et utfordrende år da min arbeidsplass i et mellomstort norsk teknologiselskap forsvant. Selskapet måtte melde oppbud etter sviktende omsetning som resultat av økonomisk nedgang i verdensøkonomien 2014/15. Jeg fikk med meg mange erfaringer blant annet innen drift, økonomistyring, utviklingsprosjekt og forretningsutvikling i en mellomstor bedrift. Hvem hadde bruk for min kompetanse nå?

Jeg ble i perioder en «NAV’er» når jeg sto uten engasjement eller vikariat i andre bedrifter/virksomheter. Jeg har i årene som arbeidssøker vært registrert hos mange vikarbyråer og rekrutteringsfirmaer uten at de til nå har hatt tilbud til meg med min erfaring/bakgrunn og alder.

I slutten av februar 2020 ble jeg kontaktet av Ann Christin Winger Byhrø hos People4You. Hun hadde funnet meg i databasen de har og fattet interesse for min erfaring fra kommunal sektor. Hun hadde fått i oppdrag å bistå med 2 ressurser inn til Dokumentsenteret ved Indre Østfold kommune med kort frist og 3 måneders varighet. Dette oppdraget søkte jeg på og ble en av 2 som utførte selv om oppdraget endret noe karakter undervegs grunnet Koronasituasjonen som oppsto.

Kort tid etter at dette oppdraget var avsluttet la People4you ut et nytt oppdrag jeg søkte på. Det var Ann Christin Winger Byhrø som var kontakt vedrørende dette oppdraget som er en fast stilling i en middels stor virksomhet i Mysen. Jeg ble plukket ut til samtale om stillingen på tross av min alder og etter påvirkning fra Ann Christin.

Samtalen gikk bra og representantene for bedriften tilbød meg fast jobb fra og med 01.09.2020.

Lilja Sol Gretarsdottir Kiil
Ansatt hos Tommen Gram AS

- People4you har virkelig fulgt meg opp! Kunne ikke bedt om et bedre sted å være ansatt.

Da jeg søkte jobb gjennom People4you var det viktig for meg at jeg fikk all informasjon jeg ville ha. Hos People4you fikk jeg svar på spørsmål og det var viktig for meg at de var blide og imøtekommende når jeg kom på intervju.

Jeg anbefaler People4you fordi det er et stabilt bemanningsbyrå. Blir du sendt ut på oppdrag og det oppdraget opphører, ja da setter de alle mann på saken og finner en annen jobb til deg! Mere imøtekommende og hjelpsomme mennesker skal du lete lenge etter! Søk på People4you, du kommer ikke til angre!

Kristian Linna
Utvikler mobilapplikasjoner for Norconsult

- Jobber nå for Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) med utvikling av mobilapplikasjoner for avdeling GIS og kommunal forvaltning.

Når jeg søker jobber er det viktig at jeg kommer i kontakt med interessante bedrifter, som jobber med fremtidsrettet teknologi og som kan tilby faglig utvikling og utfordringer.

People4you var raskt ute med å finne spennende bedrifter som matchet min profil og kompetanse, og de følger godt opp i etterkant av en ansettelse for å sikre at alle parter er fornøyde.

En god dag på jobb innebærer å kunne bruke min kompetanse til å løse problemer og komme med nye idéer, og samtidig lære noe nytt.