For å spare tid, og for å kvalitetssikre søkere, valgte storkjøkkenutstyr-leverandøren Primulator å kontakte People4you da de skulle finne sin nye administrasjonssjef.

 

Primulator har vært en ledende leverandør av storkjøkkenutstyr i mer enn 45 år. Med 27 ansatte i et uformelt, trivelig og godt miljø leverer de kaffemaskiner, iskremmaskiner, varmlufts/mikrobølgeovner, isbitmaskiner, espressomaskiner og lignende til hoteller, restauranter, kantiner, kaffebarer, convenience og bensinstasjoner over hele landet.

– Da vi skulle ansette ny administrasjonssjef valgte vi av flere grunner å kontakte et bemanning- og rekrutteringsbyrå, blant annet for å spare tid på henvendelser og for å kvalitetssikre søkere. På bakgrunn av mange års kjennskap valgte vi å kontakte People4you, forteller teknisk sjef i Primulator, Johnny Ihlen.

 

God oppfølging

Som en markedsleder innen sin bransje har Primulator fokus på innovative løsninger, og kan blant annet sikre brukerne av enkelte maskiner unik overvåkning og oppfølging av produktene på nett.  Med en hektisk arbeidshverdag var det viktig med en partner som forsto hva de var ute etter i en ny ansatt.

– Vi har hatt bare gode opplevelser med Peopl4you. De har vært raske, bilde og hjelpsomme, og de følger alltid opp, understreker Ihlen.

 

Hodet på riktig sted

Primulators nyrekrutterte administrasjonssjef, Jon Wettergreen, forteller at en god dag på jobb for han er ”mange spennende oppgaver og at det hele tiden skjer noe” – noe han ”definitivt får i Primulator”.

– People4you tar seg tid til å bli kjent med deg, samtidig som de veldig godt vet hva oppdragsgiveren ønsker seg. De har hodet på riktig sted, og jeg vil anbefale alle som vurderer å bytte jobb å ta en prat med dem. Det er en veldig grei innfallsvinkel til jobbsøking, og jeg har opplevd veldig bra dialog og oppfølging gjennom hele prosessen, avslutter Wettergreen.