Ski

Kontakt:

Torgveien 10
1400 Ski
POSTADRESSE:
Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo
815 68 889 - 2

Medarbeidere

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

AILEEN UTKVITNE

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet bedriftsøkonom ved BI, autorisert rådgiver fra Norges Fondsmegler-forbund. Har lang erfaring fra næringslivet, som bedriftseier og ansatt. Aileen har jobbet som leder og rådgiver innen finansbransjen (Finanshuset og Pareto), med blant annet ansvar for rekruttering og oppfølging av ansatte.

HANNE DANIELSEN

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet Markedsøkonom. Har blant annet erfaring fra mediebransjen og som assisterende daglig leder i et design- og produksjonsselskap, hvor hun jobbet med B2B, B2C og produksjon i Kina. Hanne kan hjelpe deg med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.

Per Arne Byhrø

Partner Østfold og Follo
Økonomiutdannet fra Handelshøyskolen BI og nå arbeidende styreformann. Har 30 års erfaring som adm. dir. og økonomisjef i rekruttering- og bemanningsbransjen og vært styremedlem i NHO service og handel i perioden 2015-18. Per Arne kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

STÅLE ANDRÉ PAULSEN

Rådgiver Østfold og Follo
Utdannet innen reiseliv fra Wang og HiL. Har erfaring fra salgsstøtte og markedsføring og har tidligere jobbet som bransjeansvarlig hos Gule Sider/Eniro. Ståle har jobbet i People4you siden 2010. Han kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.