Ski

Kontakt:

Torgveien 10
1400 Ski
POSTADRESSE:
Rådhusgata 5
1830 Askim
815 68 889

Medarbeidere

ANN CHRISTIN WINGER BYHRØ

Daglig leder / regionleder Østfold og Follo
Utdannet fra Høyskolen i Lillehammer. Leder av selskapet siden oppstarten i 2006. Har til sammen 20 års erfaring i konsulentselskap og som rådgiver og leder i rekruttering- og bemanningsbransjen i flere spesialistselskaper. Ann Christin kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

PER ARNE BYHRØ

Partner Østfold og Follo
Økonomiutdannet fra Handelshøyskolen BI og nå arbeidende styreformann. Har 30 års erfaring som adm. dir. og økonomisjef i rekruttering- og bemanningsbransjen og vært styremedlem i NHO service og handel i perioden 2015-18. Per Arne kan hjelpe til med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer.

STÅLE ANDRÉ PAULSEN

Rådgiver Østfold og Follo
Ståle har jobbet i People4you siden 2010Utdannet innen reiseliv fra Wang Handelsgymnas og Høyskolen i Lillehammer. Har erfaring fra sales support og markedsføring og har tidligere jobbet som bransjeansvarlig hos Gule Sider/Eniro i 11 år.

Stanislava Vasileva

Rådgiver Østfold og Follo
Stanislava er utdannet IT ingeniør fra Tekniske Universitet i Sofia, Bulgaria. Hun har mange års erfaring med markedsutvikling og salgsstøtte i et distribusjonsselskap, hvor hun jobbet med produktledelse, innkjøp og B2B. Stanislava flyttet til Norge i 2013 og fikk sin første jobb i Norge via People4you. I januar 2019 begynte Stanislava å jobbe som kandidatansvarlig hos People4you.

Veronica Grönlund

Rådgiver Østfold og Follo
Veronica har lang erfaring fra administrasjon og salg og har erfaring som avdelingsleder og salgsleder med personalansvar. Hun har tidligere jobbet mange år utenlands i reiselivsbransjen. Veronica kan hjelpe deg med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.

VIBEKE HAAVE

Rådgiver Østfold og Follo
Vibeke har Bachelor i eiendomsmegling fra BI Handelshøyskolen Oslo. Hun har vært eiendomsmegler i ni år før hun ble daglig leder og fagansvarlig. Vibeke har lang erfaring fra salg og ledelse med personalansvar. Vibeke kan hjelpe deg med rekruttering og utleie innenfor alle nivåer, fagfelt og bransjer og er opptatt av å løse dine utfordringer.