Oslo

Her finner du kontaktinformasjon til kontoret i Oslo og medarbeiderne der.

Kontakt:

Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo
7. etg. Steen & Strøm-bygget
815 68 889

Avdelinger

IT
815 68 889
Salg og Service
815 68 889

Medarbeidere

Per-Egil Aas

Administrerende direktør

TORBJØRN SØRLIE

Regionleder
Torbjørn er utdannet Master of Marketing and Administration (MMA) ved BI-Oslo Handelshøyskole (Handelsakademiet). Han har erfaring fra bl.a finans og eiendom, i tillegg til bemanning og rekruttering. Torbjørns spesialområder hos oss er strategisk salg/anbudsforhandling, HR og rekruttering av ledere og fagspesialister innen bl.a. entreprenør- og eiendomsbransjen.

Siv Merete Ottesen

Leder IT
Siv har en Bachelor of Business ved Queensland University of Technology. Hun har 11 års erfaring med IT-rekruttering og bemanning, samt 10 års erfaring fra salg og marked. De siste 4 årene har hun vært operativ leder med resultat- og personalansvar.

Eivind Namløs

Teamleder Salg & Service
Eivind er utdannet ved Handelshøyskolen i Trondheim. Han har lang erfaring fra salg og salgsledelse, og har blant annet grunnlagt større avdelinger for Telenor og Canal Digital. Hans spesialområder hos oss er salg og service.

Anne Lund

Teamleder Eiendom
Anne har jobbet med bemanning, rekruttering og rådgivning i snart 10 år og er leder for Team Eiendom. Hun har erfaring fra flere oppstartsprosjekter og ledelse i AMedia og er sertifisert på personlighetstesten OPTO og evnetesten ACE fra Master management. Anne har jobbet med mange av de større aktørene i eiendomsbransjen og kan vise til gode referanser fra disse. Hennes spesialområder hos oss er eiendom med alt fra drift til forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

ALEXANDER GRIMLI

Rådgiver
Alexander har jobbet innen salg, markedsføring og ledelse i 10 år. Han har erfaring med bl.a digital markedsføring, reiseliv og lager. Han har tidligere jobbet i flere store selskaper som Tine og Nummeropplysningen 180. Alexanders spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

Celine Isabel Aas

Rådgiver IT
Celine har en Bachelor i HR og Personalledelse ved Høyskolen Kristiania. Hun har jobbet med rekruttering og bemanning innen salg, markedsføring og IT.

Elisabeth Tvetmarken

Kandidatansvarlig økonomi, regnskap og administrasjon
Elisabeth har erfaring fra bl.a kontor/administrasjon, regnskap og økonomi og har tidligere jobbet på økonomiavdelinger i internasjonale bedrifter og regnskapsbyrå. Elisabeths spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

Glenn Johnsen

Rådgiver IT
Glenn har en Bachelor innen Forretningsutvikling og Innovasjon ved Høyskolen Kristiania. Han har 2 års erfaring fra IT-rådgivning og rekruttering, samt 5 års erfaring fra salg og finans. Hans spesialområder hos oss er rådgiving og rekruttering av spesialister til faste stillinger, fra drift og utvikling, til konsulent og ledelse.

HEIDI HARLEY

Kandidatansvarlig IT
Heidi har jobbet i rekruttering- og bemanningsbransjen siden 2005. Sertifisert bruker av MPA og OPTO, personlighetstest sertifisert av Det Norske Veritas. 20 års erfaring fra reiselivsbransjen innen salg, marked og bemanning, bl.a som leder for gruppe- og konferanseavdelingen. Utdannelse: arbeids- og organisasjonspsykologi, administrasjon, markedsføring, ledelse, coaching og prosjektledelse.

NIKOLAI GREFSLIE

Rådgiver
Nikolai er storkundeansvarlig for Team Eiendom. Han er utdannet pedagog ved Universitetet i Oslo. Hans spesialområder hos oss er eiendom, drift, forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

JONAS EIDET

Kandidatansvarlig IT
Jonas er utdannet innen markedsføring og ledelse ved BI/NMH. Han har 12 års erfaring fra IT-rekruttering og rådgivning, samt 10 års erfaring fra restaurant og service. Han har jobbet som kandidatansvarlig i People4You siden 2013 og er sertifisert innen personlighetstesting. Hans spesialområder hos oss er rådgiving ved ansettelse både for kunde og kandidat.

Maren Linnea Stølan Kasene

Kandidatansvarlig
Maren har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania og er sertifisert bruker av evne og personlighetstester fra Cut-e. Hun har erfaring fra bemanning og rekruttering, hovedsakelig innenfor eiendom med alt fra drift til forvalting, utvikling og prosjektledelse.

Sebastian Danielsen

Rådgiver Salg & Service
Sebastian er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Grenoble Ecole de Management med Internasjonal markedsføring og Global Ledelse. Han har mange år i salgsbransjen, både som selger, salgssjef og drift av tidligere internasjonalt selskap. Hans spesialområder hos oss er salg og ledelse.

THOMAS OLSEN

Rådgiver eiendom
Thomas har jobbet med bemanning og rekruttering i mer enn ti år innen HORECA, samt lager & logistikk, hvor hans mangeårige erfaring fra hotell- og restaurantbransjen har kommet godt med. I dag bistår Thomas i ulike prosesser og jobber backoffice og sørger for god håndtering av våre kunder og kandidaters interesser.

Martine Brendberg

Rådgiver (permisjon)