Oslo

Her finner du kontaktinformasjon til kontoret i Oslo og medarbeiderne der.

Kontakt:

Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo
7. etg. Steen & Strøm-bygget
815 68 889 - 1

Medarbeidere

Anne Lund

Teamleder
Anne har jobbet med bemanning, rekruttering og rådgivning i snart 10 år og er leder for Team Eiendom. Hun har erfaring fra flere oppstartsprosjekter og ledelse i AMedia og er sertifisert på personlighetstesten OPTO og evnetesten ACE fra Master management. Anne har jobbet med mange av de større aktørene i eiendomsbransjen og kan vise til gode referanser fra disse. Hennes spesialområder hos oss er eiendom med alt fra drift til forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

Kristoffer Olsson

Teamleder
Kristoffer er en entusiastisk gründer og entreprenør. 20 års erfaring med oppstart og salg. Brenner for vekst, mennesker og resultater. Kristoffer har startet og etablert ulike selskap innen media, eiendomsutvikling og bemanning. Han jobber som bemanningsrådgiver, der hans spesialområde er HORECA.

Elisabeth Tvetmarken

Rådgiver
Elisabeth har erfaring fra bl.a kontor/administrasjon, regnskap og økonomi og har tidligere jobbet på økonomiavdelinger i internasjonale bedrifter og regnskapsbyrå. Elisabeths spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

Hans-Gunnar Østgaard

Rådgiver
Hans-Gunnar har sin bakgrunn fra forsvaret, og har erfaring innen både logistikk og skoleverket. Han brenner for å oppnå godt samarbeid og gode resultater. Hos oss jobber han som bemmaningsrådgiver, der hans spesialområde er logistikk.

Ida Gabrielsen

Rådgiver
Ida har god erfaring fra ledelse og salg og ble utdannet ved Handelshøyskolen BI hvor hun studerte økonomi og administrasjon. Hennes spesialområder hos oss er hotell, restaurant og catering.

Kristin Grimli Olbergsveen

Rådgiver
Kristin har erfaring fra bl.a. salg og service og kan vise til gode salgsresultater. Hun har utdannelse innen ernæring og en bachelor i forebyggende helse og livsstilsendring. Hennes spesialområde hos oss er Horeca

Kristine Martinsen

Rådgiver
Kristine har en bachelor i psykologi og en master i atferdsvitenskap fra henholdsvis Universitetet i Oslo og OsloMet – Storbyuniversitetet. Hos oss jobber hun som bemanningsrådgiver, der hennes spesialområder er hotell, restaurant og catering.  

Maren Linnea Stølan Kasene

Rådgiver
Maren har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania og er sertifisert bruker av evne og personlighetstester fra Cut-e. Hun har erfaring fra bemanning og rekruttering, hovedsakelig innenfor eiendom med alt fra drift til forvalting, utvikling og prosjektledelse.

Nikolai Grefslie

Rådgiver
Nikolai er storkundeansvarlig for Team Eiendom. Han er utdannet pedagog ved Universitetet i Oslo. Hans spesialområder hos oss er eiendom, drift, forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

Sigurd Nymoen

Rådgiver
Sigurd er utdannet innen entreprenørskap og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med bl.a. personlig assistanse og som støttekontakt ved siden av studiene.