Oslo

Her finner du kontaktinformasjon til kontoret i Oslo og medarbeiderne der.

Kontakt:

Nedre Slottsgate 8
0157 Oslo
7. etg. Steen & Strøm-bygget
815 68 889 - 1

Medarbeidere

Anne Lund

Teamleder
Anne har jobbet med bemanning, rekruttering og rådgivning i snart 10 år og er leder for Team Eiendom. Hun har erfaring fra flere oppstartsprosjekter og ledelse i AMedia og er sertifisert på personlighetstesten OPTO og evnetesten ACE fra Master management. Anne har jobbet med mange av de større aktørene i eiendomsbransjen og kan vise til gode referanser fra disse. Hennes spesialområder hos oss er eiendom med alt fra drift til forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

Jørgen Jerndahl

Teamleder
Jørgen har jobbet innen salg og ledelse i 10 år. Han har studert økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI, og har spesialisert seg på feltet HR- og personalledelse. Jørgens spesialområde hos oss er Lager og Hospitality.

Christina Undli

Rådgiver
Christina har 17 års erfaring innen salg, markedsføring og kommunikasjon. Hun har erfaring fra oppstartsbedrifter, Corporate Communication hos Handelshøyskolen BI, og har jobbet med små og store eiendomsaktører. Hennes spesialområder hos oss er eiendom, drift, forvaltning, utvikling og prosjektledelse.  

Elisabeth Tvetmarken

Rådgiver
Elisabeth har erfaring fra bl.a kontor/administrasjon, regnskap og økonomi og har tidligere jobbet på økonomiavdelinger i internasjonale bedrifter og regnskapsbyrå. Elisabeths spesialområder hos oss er regnskap, revisjon, økonomi og administrasjon.

Ida Gabrielsen

Rådgiver
Ida har god erfaring fra ledelse og salg og ble utdannet ved Handelshøyskolen BI hvor hun studerte økonomi og administrasjon. Hennes spesialområder hos oss er hotell, restaurant og catering.

Kristin Grimli Olbergsveen

Rådgiver

Kristoffer Olsson

Rådgiver
Kristoffer er en entusiastisk gründer og entreprenør. 20 års erfaring med oppstart og salg. Brenner for vekst, mennesker og resultater. Kristoffer har startet og etablert ulike selskap innen media, eiendomsutvikling og bemanning. Han jobber som bemanningsrådgiver, der hans spesialområde er HORECA.

Maren Linnea Stølan Kasene

Rådgiver
Maren har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania og er sertifisert bruker av evne og personlighetstester fra Cut-e. Hun har erfaring fra bemanning og rekruttering, hovedsakelig innenfor eiendom med alt fra drift til forvalting, utvikling og prosjektledelse.

Nikolai Grefslie

Rådgiver
Nikolai er storkundeansvarlig for Team Eiendom. Han er utdannet pedagog ved Universitetet i Oslo. Hans spesialområder hos oss er eiendom, drift, forvaltning, utvikling og prosjektledelse.

Sigurd Nymoen

Rådgiver
Sigurd er utdannet innen entreprenørskap og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med bl.a. personlig assistanse og som støttekontakt ved siden av studiene.