People4you har gjennom flere år vært naboer med Kirkens Bymisjon i Tollbugata i Oslo. På nært hold har vi sett hvilken fantastisk jobb som gjøres for å ta vare på våre medmennesker.

 

Etter to og et halvt år med kontorer på Jernbanetorget, er vi igjen på flyttefot tilbake til Tollbugata – og parallelt med flytteplaner har vi hatt noen diskusjoner om hvordan vi kan lage et fint veldedig bidrag fra People4you. Da vi så omtalen av Kirkens Bymisjons «Gled en som gruer seg til jul» falt brikken på plass – dette ønsker vi å bidra til!

– Kirkens Bymisjon driver serverings- og møtesteder i 17 norske byer, og gjennom hele året serverer vi mat og forsøker å skape et godt og inkluderende miljø for våre gjester. Vi ser at mange av våre gjester ikke går julen i møte med glede. Mange gruer seg fordi de savner mye av det som er godt, varmt og trygt ved julen – nemlig fellesskap, venner, familie og et godt sted å være. For mange er julen en vanskelig tid, forteller Hans Jacob Torkildsen, markedssjef i Kirkens Bymisjon.

 

Gir noe tilbake

People4you konsernet har ca. 500 ansatte i virksomhet hos våre kunder hver uke – med utgangspunkt i Østfold, Stavanger, Bergen, Romerike og Oslo. Hver og én av disse 500 gir nå 50 kroner til juleaksjonen. Vi er stolte over våre medarbeidere og skal på vegne av disse sørge for å overbringe en sjekk på kr. 25 000,- til Kirkens Bymisjon.

Vi håper at å gi 500 måltider vil være med på å gjøre høytiden litt bedre for dem som får en livsviktig oppmerksomhet fra Kirkens Bymisjon gjennom hele året.

– Vi er helt avhengig av denne typer gaver for å kunne gjøre arbeidet vårt. Denne gaven vil gå til servering at mat og arbeidet med å skape et godt og trygt fellesskap for våre gjester i julen, og resten av året, fortsetter Torkildsen.

 

Takk!  

Vårt slagord er å gi alle en god dag på jobb – og målet med dette bidraget er å gi en god dag til en som gruer seg til jul.

Vi takker Kirkens Bymisjon for deres innsats – samtidig som vi takker våre medarbeidere og kunder for godt samarbeid nok et år!

 

Med ønsker om gode juledager for oss alle!