Spesialkompetanse gjør at  People4you er spesielt godt rustet til å forstå markedet og utfordringene kundene står ovenfor. Det øker treffsikkerheten blant kandidater.

 I 2011 så People4you en mulighet til å spisse seg mot IT-markedet, og startet opp spesialistselskapet IT People4you. Det har blitt en stor suksess, både for kunder og kandidater. Avdelingen har løpende mellom 55 – 60 utleide konsulenter, og i 2014 hadde de 65 rekrutteringer til faste stillinger. – Vi startet opp med et ønske om å skape verdifulle opplevelser for kunder og kandidater. Vi er seks ansatte som daglig jobber hardt og målrettet for å få til dette, forteller Siv Merete Ottesen, leder for IT, og fortsetter:

 – Vi har klart å skape en kultur hvor vi har et sterkt ønske om å lykkes. Gleden vi føler når vi skaffer kandidater jobb og bidrar til å nå kundenes strategiske mål er stor. Vi er svært opptatt av å se mulighetene for hver og én, vi tror at vår dedikasjon og motivasjon smitter over på de vi prater med, både kunder og kandidater. Vi har det gøy på jobb!

Høy kompetanse og gode holdninger

People4you jobber med rekruttering og utleie av IT personell innen support, drift, utvikling og prosjektledelse, rettet mot faste stillinger og prosjektansettelser.

– Med til sammen 50 års erfaring fra rekruttering- og bemanningsbransjen sitter vi på et betydelig nettverk som benyttes for å gi våre kandidater de riktige mulighetene. Våre kunder er attraktive selskaper i Oslo og omegn, som tiltrekker seg søkere med høy kompetanse og gode holdninger, forteller Siv Merete.

Spesialkompetansen gjør at People4you er spesielt godt rustet til å forstå markedet og utfordringene kundene står ovenfor. Det øker treffsikkerheten blant kandidater.

– Vi er opptatt av å være best på kandidat. Kandidatene er kjernen i alt vi gjør, og vi sørger for at både kandidater og kunder får en god dag på jobb.

Vil du jobbe med IT? Se våre ledige stillinger her, registrer CV her eller kontakt oss på 815 68 889.